0

November 2013

November
Jag drack alldeles för mycket kaffe. På helt fel tider. Men det var det som behövdes för att jag skulle orka. Orka med att plugga. Orka med alla möten. Orka med allt planerande. Det var många stunder då det handlade om att jag skulle orka. Både fysiskt och psykiskt. Jag blev ändå klar med det mesta och fixade mycket under månaden. 
 
En av de bästa grejerna var konserten med Melissa Horn! Trevligt sällskap och underbar musik. Men en annan bra sak var SPIIK-LANet. Spelade mest LoL. Lite WoW. Lite Twister i korridoren. En awesome helg helt enkelt. Även om jag alltid har varit den som behöver en hel del sömn. Otroligt att jag klarade mig på så få timmar den helgen. Trots en resa till Växjö med tipspromenad i ösregn men väldigt god lunch. Det var en bra helg. Punkt slut. Det krävdes dock mycket sömn efteråt för att jag skulle bli människa igen.
 
  
Jag blev krossad totalt. Utan att vara beredd på det överhuvudtaget. Grät för första gången på sjukt länge. Hade en underbar vän som tog hand om mig. Hittade tillbaka till gammal musik som gjorde mig mindre ledsen. Mindre arg. Passade på att åka hem för att få vila. För att få vara mig själv. Det gjorde mycket.
 
Fick frågan varför jag bloggade. Funderade sedan över varför jag bloggade. Kom fram till att det är för att jag tycker det är kul och för att det för mig att må bra. Jag märker ju nu när jag skriver dessa inlägg hur viktig bloggen har varit. Hur mycket skit den har fått ta. Hur mycket känslor den innehåller. Och det är egentligen sjukt att man kan få ner så mycket känslor i så lite text. Hur så många minnen kan väckas av så korta inägg.
 
Jag var lite deppig över att må dåligt. Lite "varför just jag?". "Varför är livet så orättvist?" Mycket berodde nog på att jag påmindes väldigt mycket om min sjukdom under viss tid. Men det var inte så att jag hamnade där jag var för många år sedan. Då jag hade svårt att se hur jag skulle ta mig igenom nästa dag. Det var bara lite mycket tankar som väcktes. Och jag var på ytterligare ett besök i Lund som ändå gick helt okej.
 
Sedan var det äntligen dags för SPIIK-bandy! Det drog igång på fredagen och jag var där och hjälpte till där det behövdes. Jobbade några timmar och sålde korv. Öppnade dörren till all packning alldeles för många gånger. Körde lite bil. En relation utvecklades på ett oväntat sätt. Kollade på lite bandy. Var på lite sittning på lördagen och mådde toppen. Sov gott och hade det riktigt trevligt. Avslutade helgen med att baka kakor eftersom jag tyckte det passade sig när man vaknade alldeles för bakis på söndagen. Ibland är jag rätt konstig. 

Jag började flyttpacka på riktigt. Det var inte många dagar jag hade kvar innan jag skulle flytta. Det var blandade känslor när jag packade ner allt. När mitt liv än en gång låg i ett antal lådor. Jag hade aldrig trott att jag redan skulle flytta. Eller att jag skulle flytta ensam. Så det var konstigt att se lägenheten tömmas på mina tillhörigheter. Det var ändå jag som hade gjort lägenheten till ett riktigt hem. Men det var skönt. Jätteskönt.
 
November slutade dock väldigt bra. Sista lördagen åkte jag på julbord i Vrigstad med CF-föreningen. God mat, intressant föreläsare och trevligt att träffa folk. Gjorde det inte sämre att jag hade varit och hämtat lägenhetsnycklarna dagen innan och på kvällen körde de första lådorna med saker till min nya lägenhet. Det var så spännande! Livet höll på att lösa sig och jag var spänd och taggad inför flytten! Jag kände att det var rätt beslut. Jag längtade inte efter J. Saknade honom inte alls. Det var så skönt. Det var så skönt att bara ha sig själv att ta hänsyn till. Och jag hade redan fått sova första natten i min nya lägenhet!