0

Lång dag

Jag kom fram till Nässjö. Lysande på läkaren och åt julbord i Vrigstad. Sedan körde vi ner till Kalmar. Först en tur till lägenheten och fixa saker. Sedan checka in på hotellet. Hem till gamla lägenheten och fylla bilen med saker. Packa in allt. Flytta ner möbler i förrådet. Och sedan var vi helt slut. Avslutade med middag på Donken och sedan en film i sängen. Strax dags att sova så att jag orkar flytta imorgon. Äntligen!
0

Tidigast

Igår var det fullt upp från morgon till kväll. Började med att cykla in till stan och hämta lägenhetsnycklarna! Svängde förbi lägenheten på vägen hem och allt kändes bara awesome. Sedan packade jag. Och packade lite mer. Och lite mer efter det. Bakade även under tiden. Mums. Måste ha något att bjuda på när alla grannar kommer förbi och hälsar mig välkommen! Eller snarare när jag sitter i min nya säng och kollar på serier och blir sötsugen. Men spela roll. 
 
Framåt 19.30 körde vi en omgång till lägenheten med saker jag behövde för natten. Tack för hjälpen! Sedan bäddade jag och packade upp supersnabbt innan jag begav mig hem till S och umgicks lite. Middag och lite dricka på puben och hem och sova vid 1. Somnade i samma sekund jag la mig på kudden. Underbart!
 
Så nu har jag sovit min första natt. Och jag sitter nu på tåget på väg till Nässjö. Har kanske bara sovit drygt 4 timmar. Men jag är inte helt död just nu. Har ju julbord och stuff som väntar idag så överlever med största sannolikhet. Sedan blir det att köra ner till Kalmar ikväll och förbereda flytten inför imorgon. Awesome dag!
0

Packar och funderar

Vad ska jag säga? Jag sitter i min säng, funderar på om jag ska plugga eller packa. Jag har lagat mat. Jag har sovit lite. Jag har börjat inse att jag imorgon hämtar nycklarna till min egna lägenhet. Och det börjar kännas lite skrämmande. Men mest är jag förväntansfull och glad över att äntligen flytta!

Jag har börjat packa nu. Börjat fylla fler kartonger. Varit uppe på vinden och hämtat väskor. Tagit tag i det. Det börjar bli svårt att packa. Är saker man inte riktigt vet var man ska placera dem. Vet inte riktigt vilka saker som är mina. Så det går lite långsammare nu om man säger så.

Lyssnar på Melissa Horn och funderar. Verkar bli en sån kväll ikväll. En funderarkväll.