0

SPIIK-innebandy

En mycket lyckad första dag på SPIIIK-bandyn måste jag säga! Trots en hel del skador och förseningar så verkade alla vara glada och nöjda. Jag tycker om utlandsfester eftersom man träffar så mycket folk. Och det är roligt att träffa folk. Det är även roligt att träffa människor igen som man har träffat på tidigare fester. Fattar ni? Det är kul med folk och utlandsfester helt enkelt.

Bandyturneringen gick bra. Grattis till De fyra idioterna och hopppet som vann! Mer eller mindre seriöst spel bland de olika lagen. Men kul att tre av fyra lag i semifinalen var SPIIKare. Det gillar vi! Tycker överlag att folk skötte sig, även om det var kladdigt som fan överallt på golvet. Men vad hade vi väntat oss?

När mitt jobbpass var slut runt 3 cyklade jag hem, bäddade ner mig i sängen, öppnade boken och somnade. Sjukt skönt. Att dessutom inte vakna förrän vid 11.30 var awesome. Idag är det sittning som gäller! Ksnek lite CAPS om jag orkar ta mig till sovsalen. Lär i alla fall bli en toppendag det här med!