0

Tidigast

Igår var det fullt upp från morgon till kväll. Började med att cykla in till stan och hämta lägenhetsnycklarna! Svängde förbi lägenheten på vägen hem och allt kändes bara awesome. Sedan packade jag. Och packade lite mer. Och lite mer efter det. Bakade även under tiden. Mums. Måste ha något att bjuda på när alla grannar kommer förbi och hälsar mig välkommen! Eller snarare när jag sitter i min nya säng och kollar på serier och blir sötsugen. Men spela roll. 
 
Framåt 19.30 körde vi en omgång till lägenheten med saker jag behövde för natten. Tack för hjälpen! Sedan bäddade jag och packade upp supersnabbt innan jag begav mig hem till S och umgicks lite. Middag och lite dricka på puben och hem och sova vid 1. Somnade i samma sekund jag la mig på kudden. Underbart!
 
Så nu har jag sovit min första natt. Och jag sitter nu på tåget på väg till Nässjö. Har kanske bara sovit drygt 4 timmar. Men jag är inte helt död just nu. Har ju julbord och stuff som väntar idag så överlever med största sannolikhet. Sedan blir det att köra ner till Kalmar ikväll och förbereda flytten inför imorgon. Awesome dag!