/ Allmänt trams /

12.15

Andra dagen i rad som jag tar med mig plugget ut och sätter mig vid vattnet. Ganska awesome måste jag säga, trots att det blåser lite. Jag får i alla fall en hel del gjort samtidigt som jag kan njuta av solen. Två flugor i en smäll, right? Förutom att plugga så har jag kollat på tv, spelat Diablo, promenerat och haft det allmänt bra de senaste dagarna. Det känns att sommaren är på väg. Igår var vi till exempel iväg och kikade lite. Satt vid havet på en klippa och solade. Det är ett tecken på att sommaren är på väg om något!

Snart är det dags för lunch och sedan ska alla grejer packas ihop. Det är ju dags för SPIIK-LAN! Synd att vädret är så sjukt underbart, men kanske kan lyckas kombinera både spel och sol den här helgen. Man kan ju ändå spela om nätterna när det inte är någon sol?

Annars funderar jag på livet. Vilket är nästa steg som jag vill ta. Hur ska jag påverka mitt liv och min omgivning. Har jag verkligen så mycket koll som jag tror mig ha. Mjo, det är många frågor som jag inte kan svara på just nu.