0

Brr

Snöstorm. Var kallt och blött att gå utanför dörren. Så om jag får bestämma lämnar jag inte lägenheten mer idag. Fast det kommer jag antagligen göra ändå. Lite att fixa och så. Och ja, det är ganska roligt.
 
Annars så är det lite mycket. Jag är lite på min vakt. Tar åt mig lite mycket ibland. Men jag vet inte riktigt varför. Vaknade med samma känsla idag som jag gjorde igår. En känsla av att något inte stämmer. En känsla av att det är alldeles för tomt. En känsla som jag ändå inte riktigt kan beskriva. Ska lyssna på musik istället. Det löser allt.
 
Solving the famous river-crossing puzzle
 
0

Onsdag

Jag vet inte vad jag ska skriva. Det känns så oinspirerande nu för tiden. Vet inte vad jag vill berätta.

Det har blivit bättre. Det har kommit ett par lungor och operationen av avklarad. Nu är det "bara" resten som återstår. Att anpassa sig till lungorna. Att vakna upp. Att påbörja ett nytt liv. Håller tummarna för att allt går så bra och smidigt som möjligt. Men klart att det känns bättre nu!
 
Jag var nere på sjukhuset nu i veckan. Söndag till tisdag. Årskontroll. Massa besök. Massa tester. Inga toppenvärden, men jag mår ändå ganska bra. Tänk om det bara hade funnits en enkel lösning på allt. Tänk om. 

Ikväll ska jag och C på bio. Det ska bli awesome! Passa på att käka på puben med. Det var även väldigt uppskattat med sällskap och chips igår. Tack för att du kom förbi. Sedan imorgon bär det av igen. Flytt och fix hela helgen. Längtar. ♥
 
 
0

^_^

Segast dag. Men.Världens sämsta ursäkt för att slippa städa. "Men jag pussas ju".

Och med detta vill jag bara meddela att jag faktiskt lever. Trevlig helg.