0

Serier!

1. Nämn en tv-serie där du sett alla avsnitt minst två gånger? Det måste vara Gilmore Girls. Vänner börjar jag också närma mig det men inte på samma sätt. Mamma har jämt kollat på GG så jag har hakat på, Vänner däremot har jag främst sett på TV. Har inte kommit så långt i min Vänner-box än.

Gilmore Girls Gif 3

2. Nämn en serie som du aldrig skulle kunna missa ett avsnitt av? Hm.. Det är en bra fråga. Får säga Orange Is the New Black. Skulle aldrig gå med på att R kollar ett avsnitt utan mig.3. Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att vilja titta på en tv-serie? Aubrey Plaza! Vet inte riktigt varför men det har hänt flera gånger. 

4. Nämn en skådespelare som skulle kunna få dig att INTE vilja titta på en tv-serie? När skådespelare från en favoritserie är med i en helt ny serie där de inte alls passar in! Kommer dock inte på något exempel just nu.

5. Nämn en tv-serie som du kan citera från? Pretty Little Liars eller Gossip Girl. ;-) 

 
 
6. Nämn en tv-serie som du gillar men som ingen annan tycker om? Kommer faktiskt inte på någon just nu.

7. Nämn en tv-serie som du brukar nynna introsången till? Pretty Little Liars, Orange Is the New Black, Glee, Weeds, House, Scrubs. You name it.

8. Nämn en tv-serie som du tycker att alla ska titta på? Orange Is the New Black, lätt!

9. Nämn en tv-serie som du äger på dvd? Delar av Glee, Gossip Girl och Scrubs. Och hela House och Vänner då.10. Nämn en skådespelare som startade sin karriär i ett annat forum och senare överraskade dig med sitt skådespeleri i en tv-serie? Eftersom jag har så dålig koll på skådespelare så vet jag faktiskt inte. 

11. Nämn en tv-serie som du gärna vill börja titta på i framtiden? Det finns så mycket som jag skulle vilja se. House of Cards, Downtorn Abbey, Doctor Who, Suits och massa fler. Men får väl se hur det utvecklar sig.

12. Nämn en tv-serie som du fick sluta titta på för att det var så dåligt? Slutade med Weeds för att den blev alldeles för dålig, men såg sedan klart den. Likaså med Gossip Girl som jag sedan fortsatte med. Brukar faktiskt se klart, tillslut. 14. Nämn den senaste tv-serien som du tittade på? Just nu håller vi på med PLL och OITNB. 

15. Nämn din favoritgenre när det gäller tv? Komedi och drama.

16. Nämn den första tv-serien som du blev besatt av? Det var nog One Tree Hill, men jag har fortfarande inte sett allt.

17. Nämn en tv-serie som du önskar att du aldrig tittat på? Prison Break, så sjukt irriterande serie. Många frustrerande timmar.

18. Nämn den konstigaste tv-serien som du tyckt om? Community eller Parks and Recreation skulle jag tro.19. Nämn den roligaste tv-serien som du tittat på? Scrubs, Glee, Parks and Recreation och Community. Tänker inte välja!

20. Nämn den tv-serie som kan skrämma dig mest? Antagligen PLL. Den är faktiskt ganska läskig ibland.

21. Nämn en serie som du önskar inte hade blivit nedlagd? Åh, måse säga Don't Trust the B---- in Apartment 23!

22. Nämn en serie du längtar till säsongsstarten av? Just nu längtar jag efter Game of Thrones och Silicon Valley!