0

Lund

Dags för ännu ett besök i Lund! Segt att åka bil hela vägen hit idag, men vi överlevde. Efter att ha checkat in gick vi ner på stan och käkade. Åt goda ribs och burgare. Riktigt lyckat.
 
Nu sitter vi uppe på rummet igen och vilar. Trötta idag. Imorgon är det besök hela dagen. Håller tummarna att jag blåser bättre!
0

Söndag

Redan söndag, helgen går fort när man sover hela dagarna. Igår tog vi en ordentlig sovmorgon och sedan satt vi och spelade några timmar. Avslutade dagen med att grilla, umgås och spela lite spel. Riktigt trevligt. Och när det ösregnar ute får man spendera en dag framför datorn.

Idag är det inte riktigt lika dåligt väder, men inte så bra heller. Kanske ska ta en runda och fixa lite i min lägenhet. Kanske bara ska ta det lugnt idag med. Imorgon börjar vår semester på riktigt. 

Nu ska jag ta tag i min inhalation, och förhoppningsvis orka med ett träningspass efteråt. Hoppas på lika god frukost som igår efteråt.


 
0

Semester

Woho R har semester nu! Och jag sitter på Öland och njuter. Har packat, fixat, åkt bil och varit på marknad idag. Unnat mig lite godis från Mariannelund. Så gott! Snart ska vi äta middag med. Räkor och massa gott. Man ska ju njuta när man har semester. 

Nu ska jag fortsätta andas. Lite jobbigt idag.