0

Helg

Och så var ännu en helg över. En bra helg. Började i fredags med häng i solen. Vin och trevliga vänner. Avslutade kvällen på studentpuben. Riktigt kul hade jag. Och det var längesedan.

Även om det var lite jobbigt för vissa att orka upp igår så blev det en runda i några affärer. Sedan köpa massa mat och planera inför kvällen. Blev grillning med massa människor och sedan vidare. Var toppenväder och trevligt! 

Idag är vi sega. Mycket film, mycket vila. Men jag är nöjd med helgen. Ge mig fler såna här dagar tack.
0

Torsdag

Den här veckan har varit ganska bra. Jag har pluggat en hel del, till och med varit i skolan. Gymmat två dagar. Promenerat. Lagat mat varenda dag. Tagit tag i det mesta helt enkelt. Så nu känns det faktiskt ganska bra.

Längtar efter helg. Efter att mysa, umgås, ha kul. Första helgen på jättelänge där jag inte ska resa omkring. Bara vara på ett och samma ställe en hel helg med helt underbart sällskap. Så ja, jag längtar. 


0

Start

Då har jag tagit tag i mitt liv. Åtminstone hoppas jag det. Hela helgen har bestått av plugg inför dagens tenta. Och tentan gick bra tror jag. Kunde inte de sista frågorna men jag borde bli godkänd. *håller tummarna* Som att det inte vore tillräckligt har jag varit på gymmet för första gången i år. Lite sotolt är jag allt. Och just det, jag har lagat lunch med. Händer väldigt sällan om man säger så. 

Nu ska jag bara fortsätta såhär. Inte ge upp. Ska ta en liten promenad ner på stan och kika lite. Kanske unna mig något. Sedan imorgon ska det pluggas. Projektet here we come.