0

Lördag

Vattenstatus: fortfarande bara kallvatten.

Dagen har spenderats bland skruvar och damm. Eller snarare Ikea-kartonger. Men nu har vi, med en del uppskattad hjälp, fått upp ett nytt handfat med skåp och allt. Även ett till sängbord är fixat. Skönt. 

Nu ska det ätas mat och kollas på Melodifestival. Även om det verkar vara ett svagt startfält idag med. Riktigt besviken på det här året, inga favoriter alls. Men mello är mello, och det måste jag kolla på.
0

Kallt

Fortfarande inte varmvatten. Är tydligen något som har gått sönder, och som ska fixas så småningom. Lapparna om skadan är borta, men fortfarande inget varmvatten. Riskerar att bli en helg med kallduschar och ett diskberg. Tur att man har gymmet att duscha på. Undra om man kan ta med sig lite disk med? 
 
Annars så har jag ont nu. Ondare än vanligt, och det suger. Gör ont att gå. Gör ont att stå. Gör ont att sitta. Inget vidare, varken mitt humör eller min ork. Men vi har precis ätit förrätt, toast med getost, och R står och fixar klart varmrätten, parmesanschnitzel med bea. Sedan ska jag göra en choklad mug cake till efterrätt. Dessutom har vi en skål med frukt och en massa nötter. Blir nog en bra kväll, trots att På Spåret är slut. Vad ska jag nu kolla på?! 

 
0

Fredag

Dagens bassängträning avklarad! Bassängträningen består av 30 minuters löpträning, med flytbälte sitter jag fastspänd i kanten. Sedan ett program med övningar för att öka/bibehålla rörligheten. Tar cirka en timme och det är väldigt skönt. 35 grader varmt i bassängen, och ledvärken känns helt klart bättre under passet. Efteråt brukar det göra lite ondare, men det släpper sedan. Det är lite tråkigt att det jag och nästan bara pensionärer. Lite sällskap hade ju varit trevligt ibland, och det blri tyvärr inte så många samtal med de äldre. 

Jag har nu tränat i bassäng i 8 veckor. Det har inte hjälpt på så sätt att jag slutat ha ont, men det är en möjlighet för mig att träna och få upp pulsen trots min ledvärk. Och det behöver mina lugnor. Så jo, det hjälper helt klart. Mina dåliag dagar när jag inte ens kan ta en promenad är bassängen guld värd. 

Nu ska jag planera nästa vecka, fixa lite skolarbete och så. Skönt att det är fredag! Mindre skönt att vi för tillfället inte har en droppe varmvatten här hemma. Undrar varför?