0

Fredag

Dagens bassängträning avklarad! Bassängträningen består av 30 minuters löpträning, med flytbälte sitter jag fastspänd i kanten. Sedan ett program med övningar för att öka/bibehålla rörligheten. Tar cirka en timme och det är väldigt skönt. 35 grader varmt i bassängen, och ledvärken känns helt klart bättre under passet. Efteråt brukar det göra lite ondare, men det släpper sedan. Det är lite tråkigt att det jag och nästan bara pensionärer. Lite sällskap hade ju varit trevligt ibland, och det blri tyvärr inte så många samtal med de äldre. 

Jag har nu tränat i bassäng i 8 veckor. Det har inte hjälpt på så sätt att jag slutat ha ont, men det är en möjlighet för mig att träna och få upp pulsen trots min ledvärk. Och det behöver mina lugnor. Så jo, det hjälper helt klart. Mina dåliag dagar när jag inte ens kan ta en promenad är bassängen guld värd. 

Nu ska jag planera nästa vecka, fixa lite skolarbete och så. Skönt att det är fredag! Mindre skönt att vi för tillfället inte har en droppe varmvatten här hemma. Undrar varför?