1

Sommar

Tillbaka på jobbet efter en veckas semester på Rhodos med R. ♥ En helt underbar vecka och vi lyckades verkligen hitta en mysigt hotell. Balkong med havsutsikt. Bästa restaurangen på hotellet. Stor pool och stranden precis i kanten. Riktigt bra! Även om vi mest slappade vid poolen och badade i havet så var vi ute på en utflykt till en närliggande by. Mysig by men alldeles för mycket trappor. Vi kan helt klart tänka oss att åka dit igen! 

 
0

Bra helg

Och så var snart första helgen över. Igår hade vi en riktigt bra dag! Började med fika hos R's morföräldrar. Sedan kämpade vi oss igenom lite shopping inför utlandsresan. Vi hittade nästan allt vi skulle ha, tur det. Efter att ha svettas i provhytterna begav vi oss över till Öland och solade och badade. Det blev ett dopp i havet, och det var riktigt skönt! Det trodde ingen av oss. Kvällen spenderade vi framför OITNB och Daredevil. Två riktigt bra serier alla borde se. 
 
Idag har vi börjat packa inför resan. Jag mår sådär så har passat på att vila med. Ännu mer serier så klart. Imorgon börjar det sista arbetsveckan innan semester. Woho!
0

Första veckan avklarad

Tänk jag överlevde första veckan som anställd. Det har stundtals varit mycket att göra och jag har lärt mig mycket. Men oj vad trött jag har varit. Jobba, äta, sova. Inte mycket mer än så har jag haft ork till. 

Nästa vecka är det dags att sätta sig på det "riktiga" kontoret med min "riktiga" kollegor. Och sedan är det midsommar. Toppen ju.