0

Baka liten kaka

Andra natten i rad jag sover riktigt pissigt dåligt. Vaknar var och varannan timme. Ingen bra sömn alls. Så jag är lite trött just nu, men mest taggad inför möte som ska ta mig ett steg närmare examen.

Igår blev jag lite baktokig. Först gjorde vi pizza till middag. Lite för myket deg i en lite för liten form ledde till att botten blev väldigt tjock. Men annars vara den god. Efter det fick jag för mig att testa att baka en tigerkaka. Allt på LCHF-vis. Den blev också god. Lite för god. Men vi somnade åtminstone inte hungriga. 

 
 
0

Kursintro

Det här med sommartid. Korkat. Är helt slut idag. Man somnade ju lite senare än vanligt igår och så var jag tvungen att gå upp lite tidigare än vanligt idag med. Men dagens bassängträning är avklarad och strax är det kursintro i Entreprenörskap och grundläggande affärsutveckling. Det ska bli skönt att läsa en annan slags kurs nu. En utan programmering och sånt. Det behövs när allt fokus ligger på examensarbetet.
 
Resten av veckan är uppbokad med föreläsningar, möten och sjukgymnast. Och sedan är det äntligen påsk! Ska bli kul att träffa folk och att få vara lite ledig. Men först ta sig igenom veckan. Woho!
0

Söndag är slödag

Det märks att det har varit fullt upp i helgen. Vaknade imorse med skitväder, men när vi hade kommit hem till Karlskrona sken faktiskt solen. Vi har ändå bäddat ner oss i soffan och kollat på film. Kroppen är inte bra idag. Gör ont överallt. Så jag somande ganska fort och mår möjligtvis lite bättre nu. Strax ska vi laga mat inför veckan och bara umgås. Skönt att komma hem!

Det har annars, som sagt, varit en mycket bra helg. Fått umgås med de jag saknat och haft det trevligt. Det behövdes efter en jobbig vecka. Jag vet att folk inte alltid tänker som mig eller uppfattar saker på samma sätt som mig. Folk löser inte problem på samma sätt som mig heller. Och jag vet det. Jag förstår det. Men det gör det inte mindre jobbigt för mig. Och om folk då inte ens vill resonera eller förklara varför de tänker på ett visst sätt blir jag sur. Att bli ignorerad är bland det värsta jag vet. Speciellt av de som är mig närmast.