1

Sista veckan

Min sista vecka som universitetsstudent drar igång imorgon. Det är, och har varit, fullt fokus på att fixa det sista innan fredag. Imorgon är det presentation av examensarbetet, inklusive opponering på en annans uppsats. Lite nervös, men ska bli roligt! Sedan ska även grupparbetet i entreprenörskap in. På tisdag är det jobb och lite mer grupparbete planerat. Onsdag ska vi presentera grupparbetet och sedan ska jag nog ta en ledig kväll. Torsdag blir det fullt fokus på sista uppgiften i entreprenörskapskursen och på fredag EXAMEN! Herregud. Kommer ha så mycket att göra den här veckan. Så jag ska börja redan nu.


0

Dagarna bara försvinner

Dagarna går så fort nu för tiden. Hälsan är väl hyfsad. Har ont i lederna och febern kommer och går lite som den känner för. Men en förbättring helt klart. Dock är jag så sjukt stressad. De senaste dagarna har jag suttit framför datorn med så många uppgifter. En inlämning på fredag, en ptill å måndag, dessutom en presentation på måndag, en presentation på onsdag och slutligen en sista inlämning nästa fredag. Samma dag som eamensceremonin! Tänk nu är det nästan bara en vecka kvar. Herregud vad tiden sedan jul har gått fort.

Imorgon åker jag till Lund. Blir ett besök för att kolla upp mig, ta lite mer prover, prata. Förhoppningsvis blir det inga drastiska ändringar. Vore dock toppen om de äntligen kunde komma på en behandlingsplan för mig. Jag vet att det inte är dem det är fel på, det är jag som är extremt komplicerad och inte fungerar som andra. Men ändå. Tänk om de har fått någon ny idé som kan ändra allt. Hoppas. Samtidigt som jag är ganska nöjd för tillfället.

Det här besöket ligger dock inget bra till. Jag trodde jag skulle ha en ganska lugn vecka. Men nej. Ni vet ju hur mycket jag har. Så ja, jag får utnyttja tiden på tåget. Läsa uppsatsen jag ska opponera på och skriva kommenterar. Skriva på en reflektionsrapport ska jag göra med. Hade jag dessutom hunnit fixa lite med presentationen inför måndag så vore det toppen. Det är ändå drygt 5 timmar jag ska spendera på tåget så vem vet. Ibland är jag effektiv.

Nu ska jag vänta på att R kommer hem så vi kan gå till gymmet. Annars kommer jag somna snart.
0

Gymmet here I come!

Den bästa dagen på länge. Jag sov ut och började dagen med Glee och behandling. Frukost och lite smärtstillande och jag var sedan redo att dra till gymmet. Gymmet för första gången på 1,5 månad. Det kändes stort. Visst, det blev bara 15 minuter PW och sedan ganska lätt styrka. Men ändå. Jag tog mig igenom ett pass, och jag känner mig inte helt slut nu. Kroppen gör lite ont och jag har lite feber igen. Men jag klarade det.

Deusstom skiner solen och den ska göra det hela helgen! Hur bra är inte det? Så i helgen ska jag försöka slappna av, njuta av sällskaper och vädret och ladda upp batterierna för de två sista veckorna på universitet. Helt sjukt.