0

Dagarna bara försvinner

Dagarna går så fort nu för tiden. Hälsan är väl hyfsad. Har ont i lederna och febern kommer och går lite som den känner för. Men en förbättring helt klart. Dock är jag så sjukt stressad. De senaste dagarna har jag suttit framför datorn med så många uppgifter. En inlämning på fredag, en ptill å måndag, dessutom en presentation på måndag, en presentation på onsdag och slutligen en sista inlämning nästa fredag. Samma dag som eamensceremonin! Tänk nu är det nästan bara en vecka kvar. Herregud vad tiden sedan jul har gått fort.

Imorgon åker jag till Lund. Blir ett besök för att kolla upp mig, ta lite mer prover, prata. Förhoppningsvis blir det inga drastiska ändringar. Vore dock toppen om de äntligen kunde komma på en behandlingsplan för mig. Jag vet att det inte är dem det är fel på, det är jag som är extremt komplicerad och inte fungerar som andra. Men ändå. Tänk om de har fått någon ny idé som kan ändra allt. Hoppas. Samtidigt som jag är ganska nöjd för tillfället.

Det här besöket ligger dock inget bra till. Jag trodde jag skulle ha en ganska lugn vecka. Men nej. Ni vet ju hur mycket jag har. Så ja, jag får utnyttja tiden på tåget. Läsa uppsatsen jag ska opponera på och skriva kommenterar. Skriva på en reflektionsrapport ska jag göra med. Hade jag dessutom hunnit fixa lite med presentationen inför måndag så vore det toppen. Det är ändå drygt 5 timmar jag ska spendera på tåget så vem vet. Ibland är jag effektiv.

Nu ska jag vänta på att R kommer hem så vi kan gå till gymmet. Annars kommer jag somna snart.