0

Kläder

Man blir lagom sugen att shoppa när man inte gör något om dagarna och känner sig deppig. Men de få gånger jag väl tar mig till en klädaffär brukar jag vara helt slut innan jag ens kommer in i provrummet. Och att köpa kläder utan att prova är uteslutet. Har ingen aning om vilken storlek jag behöver. Det är också därför jag ADLRIG någonsin i mitt liv har beställt kläder på nätet. Visst, när jag var lite gjorde säkert min mamma det. Men jag har aldrig köpt något själv på nätet. Känns som att det är så krånligt med att beställa, få hem, prova, skicka tillbaka, få en ny storlek, prova igen, skicka tillbaka. Ja, ni fattar. Men jag är sugen på koftan, och önskar att det var okej att gå i trasiga jeans året om. Hade min kropp klarat av de där skorna hade jag inte heller tackat nej till dem. 

Beställer ni kläder på nätet? Varför? Hur ofta blir det rätt/fel? 
 
Kollage från Nelly
 
1. Poncho | 2. Boots | 3. Jeans | 4. Väska | 5. Top | 6. iPhone-case
 
Sponsrat inlägg


0

Gorm och julbord

Kan meddela att resan hem i torsdags gick bättre än väntat och det var oerhört skönt att komma hem. Det vara bara att packa upp allt och packa om för i fredags åkte vi vidare. Det blev en helg hemma hos föräldrarna igen. Lugnt och skönt, och det behövdes efter veckan i Lund. 
 
Igår var det dags för årets temadag med julbord med CF-föreningen. Intressant föreläsare (även om jag visste det mesta), god mat och trevligt sällskap. Det var även den första dagen på två månader som jag inte använde rullstolen. Envis som jag är tog jag mig igenom dagen, även om det inte var några längre sträckor som jag gick. 
 
Idag vaknade jag upp med en kropp som inte gillar mig. Öm i höfterna vilket gjorde det svårt att sova. Som om att stormen Gorm inte gjorde det tillrcäkligt såvrt. Ont i fingrarna, vilket gör det svårt att skriva det här. Och tröttare än tröttast. Så idag hoppas jag kunna stanna här i soffan och bara vila. Det behövs ibland. Speciellt under en antibiotikakur.
 
Angående stormen så klarade vi oss bra här i centrala Karlskrona. Inga skador vad vi har sett och ström hela natten. Det ser värre ut utanför stadskärnan med både strömavbrott och stängda skolor. Det är läskgit hur mycket vädret kan påverka oss. Tur att det inte stormar allt för ofta.
 
 
 
0

Hem ljuva hem

Så var det här besöket klart. Och nästa är inte planerat förrän om 2 månader. Hoppas jag klarar mig till dess. Besöket har gått bra. Jag och sjukgymnasten har varit överens om det mesta. Vi känner likadant kring lungorna och är nöjda med resultaten trots allt. Det är alltid trist att göra en lite sämre spirometri, men med tanke på att det är vid en kurstart så känns det okej. 

Jag ska fortsätta med min behandling som vanligt, och hålla igång med träningen. Idag var det dock jobbigt då antibiotikan har börjat påverka mig. Tröttare, ondare och mer huvudvärk än innan. Känns som vanligt under en IV-kur helt enkelt .

Annars så träffade jag läkaren med. Inga större nyheter där, mest intyg och bekräftat att vi väntar på vad smärtrehab säger. Jag kände att jag fick mer stöd för mina tankar och funderingar kring mina smärtor, vilket kändes väldigt bra. 

Nu är det några timmar kvar i taxin men sedan är jag äntligen hemma hos min R.