0

Gorm och julbord

Kan meddela att resan hem i torsdags gick bättre än väntat och det var oerhört skönt att komma hem. Det vara bara att packa upp allt och packa om för i fredags åkte vi vidare. Det blev en helg hemma hos föräldrarna igen. Lugnt och skönt, och det behövdes efter veckan i Lund. 
 
Igår var det dags för årets temadag med julbord med CF-föreningen. Intressant föreläsare (även om jag visste det mesta), god mat och trevligt sällskap. Det var även den första dagen på två månader som jag inte använde rullstolen. Envis som jag är tog jag mig igenom dagen, även om det inte var några längre sträckor som jag gick. 
 
Idag vaknade jag upp med en kropp som inte gillar mig. Öm i höfterna vilket gjorde det svårt att sova. Som om att stormen Gorm inte gjorde det tillrcäkligt såvrt. Ont i fingrarna, vilket gör det svårt att skriva det här. Och tröttare än tröttast. Så idag hoppas jag kunna stanna här i soffan och bara vila. Det behövs ibland. Speciellt under en antibiotikakur.
 
Angående stormen så klarade vi oss bra här i centrala Karlskrona. Inga skador vad vi har sett och ström hela natten. Det ser värre ut utanför stadskärnan med både strömavbrott och stängda skolor. Det är läskgit hur mycket vädret kan påverka oss. Tur att det inte stormar allt för ofta.