0

När man längtar hem till sängen

Den här gången är det riktigt skönt att vara på väg hem från Lund. Besöket gick bra tycker jag. Lungfunktionen var stabil och det är ju bra. "Det är skönt att något är bra när allt annat är skit." Sammanfattar min situation väldigt bra. Det är skönt att få en belöning för all tid jag lägger på mina lungor. Önskar bara att resten av kroppen kunde må lite bättre med. Dessutom hade vi en diskussion med läkaren angående fortsatt sjukskrivning och det är bara att hålla tummarna att försäkringskassan förstår min situation. Pust.

Nu ska det hem och packa och fixas. Snart ska det flyttas på riktigt.

0

Tar vårt pick och pack och drar

Efter ett besök på jobbet i förmiddags är det nu äntligen officiellt, på riktigt. Vi ska flytta från Karlskrona. Så det är vad vi har sysslat med de senaste veckorna. Dessutom har vi de senaste dagarna har vi packat ner det mesta vi äger i lådor. Och det är bra mycket mer saker än man kan tro. Ska bli spännande att se om vi får med oss allt.
 
Vart ska vi flytta då? Jo, Jönköping. Så småningom i alla fall, när vi har hittat någonstans att bo. R har fått ett nytt jobb som han verkligen ser fram emot. Och ja, min situation ser ju ut som så att jag fortfarande är sjukskriven. Vad jag gör i framtiden vet jag verkligen inte. Så det ska bli spännande och roligt med något nytt! En nystart. En ny stad som bara är vår. 

Tills vidare försöker vi bocka av att-göra-listan och hoppas att allt ska klaffa. *håller tummarna*
 
 
0

När man spelar sina kort rätt

Jag har haft så många påbörjade blogginlägg i huvudet senaste tiden. Om allt från Pokemon Go till världens orättvisor. Men hur har det gått med de där inläggen? Tja, inte alls. Och det är ju tyvärr inte så att jag kan skylla på att jag har haft någon slags semester, eftersom uppdateringarna det senaste året har varit minst sagt sådär. Men vad spelar det för roll?
 
I måndags kom vi hem från en vecka i Kroatien. En hel del sol, en massa bad och lite välförtjant vila. Vi har haft det toppen! Det enda problemet var när vi skulle flyga hem och möttes av "Det flyg som har skickats ner är tyvärr för litet så ni får inte komma ombord". Istället skulle vi få flyga hem med ett annat bolag tidigast 1,5 dygn senare samt med en mellanlandning som vi inte hade på vår ordinarie biljett. Vad gör man då? Jag var så trevlig jag bara kunde och slängde fram mitt läkarintyg och sa att jag visst måste komma hem idag för jag har en massa mediciner som måste fixas. De var inte helt övertygade men när vi berättade att vi lika väl kunde åka till Arlanda som Kastrup fick de ihop det. Vi fick våra boardning pass och sedan fick vi springa (åtminstone i relativitet till min normala hastighet) till gaten. Blev självklart stoppade i säkerhetskontrollen och de gick igenom alla grejer. Men vi hann! Och vi fick komma hem på utsatt dag! Och de hittade inget skumt i våra väskor! Ibland är det där sjukkortet ganska bra att kunna spela fram. 
 
Efter att ha ägnat gårdagen åt att sova efter en alldeles för lång resdag börjar vi piggna till idag. Tur det. Men gud vad det är kallt ute, trodde faktiskt att det fortfarande var sommar.