0

När man spelar sina kort rätt

Jag har haft så många påbörjade blogginlägg i huvudet senaste tiden. Om allt från Pokemon Go till världens orättvisor. Men hur har det gått med de där inläggen? Tja, inte alls. Och det är ju tyvärr inte så att jag kan skylla på att jag har haft någon slags semester, eftersom uppdateringarna det senaste året har varit minst sagt sådär. Men vad spelar det för roll?
 
I måndags kom vi hem från en vecka i Kroatien. En hel del sol, en massa bad och lite välförtjant vila. Vi har haft det toppen! Det enda problemet var när vi skulle flyga hem och möttes av "Det flyg som har skickats ner är tyvärr för litet så ni får inte komma ombord". Istället skulle vi få flyga hem med ett annat bolag tidigast 1,5 dygn senare samt med en mellanlandning som vi inte hade på vår ordinarie biljett. Vad gör man då? Jag var så trevlig jag bara kunde och slängde fram mitt läkarintyg och sa att jag visst måste komma hem idag för jag har en massa mediciner som måste fixas. De var inte helt övertygade men när vi berättade att vi lika väl kunde åka till Arlanda som Kastrup fick de ihop det. Vi fick våra boardning pass och sedan fick vi springa (åtminstone i relativitet till min normala hastighet) till gaten. Blev självklart stoppade i säkerhetskontrollen och de gick igenom alla grejer. Men vi hann! Och vi fick komma hem på utsatt dag! Och de hittade inget skumt i våra väskor! Ibland är det där sjukkortet ganska bra att kunna spela fram. 
 
Efter att ha ägnat gårdagen åt att sova efter en alldeles för lång resdag börjar vi piggna till idag. Tur det. Men gud vad det är kallt ute, trodde faktiskt att det fortfarande var sommar.