/ Allmänt trams /

Andra kvartalet

Nu ger vi oss in på nästa del av året. Då det blev vår och så småningom lite sommar. Och vad jag kan minnas innan jag börjar leta var det en bra tid? Vi får väl se.

April
Under den här månden är bloggen så gott som tom. Men det hände saker, det lovar jag. Det absolut första som hände var att vi kom hem från semestern, och det var den jobbigaste hemresan från Kastrup jag varit med om. Så galet trött och så jetlaggad. Galet hur man påverkas av tiden. Men det var ändå pyttelite skönt att komma hem till sina grejer, även om jag började få ont i kroppen igen i när vi landade i Danmark. *sur*
 
6 april föddes E, Rs brorsdotter, mitt första så nära det går att komma syskonbarn. Och det hade vi längtat efter. Hon var bara någon dag gammal när vi hälsade på första gången. Så söt, och med så mycket hår på huvudet. Och så liten. Man kommer aldrig ihåg hur små bebisar faktiskt är när de föds, de växer ju så fort sen! Det var en av höjdpunkterna på månaden, helt klart.
 
Maj
I år firades första maj i Aneby. Blev ett litet tåg och några talare. Tänk att den ändå har blivit en tradition nu, har inte missat mer än nåt år de sensate åren. 
 
Vi fick även hälsa på lilla E igen. Bebisgos deluxe. Och det var så fint väder. Har en bild när vi sitter på båten i Färjestads hamn med E i famnen och solen skiner. Tänk, det började redan kännas som sommar då. 
 
Maj brukar oftast innebära årskontroll i Lund, och även så i år. Årskontrollen gick bra och jag blåste en bra spirometri på klin fys, värre var det med cyklingen. Men det var förväntat och det är inget som påverkat mig efteråt. Jag vet att cykling på hög belastning inte är min bästa gren nu för tiden.
 
Sen avslutade vi månaden med Pride Karlskrona. Men i år blev det bara att se tåget utanför lägenheten, det var ingen bra dag för mig.
 
 
 
Juni
I juni fick R äntligen genomgå sin operation för bihålorna. Och det gjorde en otrolig skillnad för oss. Han mådde så mycket bättre. Det var, och är fortfarande, så bra!
 
Vi var även en sväng till Aneby och det blev ett besök på Dreamhack! Och det var här planerna inför DHW16 kom. Det var en kul dag och även om jag som vanligt överskattade mina förmågor så löste v det med rullstolen. Tro inte att du kan gå runt på DH en hel dag, speciellt inte om du har ont. Att jag aldrig lär mig. 
 
Juni var även månaden då vi tog årets första dopp, firade en lugn midsommar och badade ännu mer och sedan badade lite till. Juni var en bra månad.