/ Året som gått /

Tredje kvartalet

Sommarmånadena. Den bästa tiden på året om du frågar mig. I år betydde det även stora förändringar för vår del. Beslut som togs och planer som gjordes upp.
 
 
Juli
Månaden började med ett besök i Lund. Denna gång tillsammans med mamma. Inte så ovanligt. Jag hade ont i kroppen och jag började bli trött på min ständiga låggradiga feber. Blåste en bra spirometri, vilket inte heller är så ovanligt. Hade sedan en rolig dag i Karlskrona med mamma då vi pimpade min rullstol. Galet kul, galet irriterande. Det var även i juli som jag kände att jag var trött på min kropp, trött på att ha ont. Jag skrev ett långt inlägg om hur skit allt var, och ja det var skit just då. Inlägget kan ni läsa här.
 
 
Robin tog även semester och lämnade sitt gamla arbete. Vi spenderade en mycket trevlig helg på Mulö i Blekinge skärgård. Svinkallt bad, gott grillat och blöta båtturer. Det gör jag gärna om! Vi var även en sväng till Rosebo, för det är egentlikgen inte sommar om man inte åker dit.
 
Juli avslutades med dop för E på Öland. Hade tur med vädret, trots att det kom en regnskur från ingenstans. Badade och njöt av vädret. Gav de bästa presenterna. Och R fick även äran att bli fadder.

Augusti
Augusti var vår riktiga semestermånad. Vi lyckades precis sälja lägenhteten innan vi begav oss till Kroatien för en vecka med min familj. Det var så skönt. Vi låg på stranden mest hela tiden och veckan gick alldeles för fort. Sedan blev det strul när vi skulle flyga hem men efter lite övertalning kom vi hem till Sverige på rätt dag ändå. Det var allt kaos ett tag. 
 
 
Sedan blev det officiellt. Vår flytt från Karlskrona, till Jönköping. Jag fick säga upp mig från jobbet (vilket var väldigt konstigt då jag inte hade jobbat på över ett år ändå) och flyttpackandet började. Vi letade lägenhet i Jönköoing samtidigt som vi kollade på hus runt i länet. Det var mycket beslut som togs. Det måste även varit nu någon gång som vi flyttade hem till mina föräldrar, temporät tills vi hittade vår egna lägenhet.
 
Höjdpunkten på sommaren var helt klart nollningen i Kalmar. Med mina kära röda SPIIKare. Det var en del fest, och mycket umgänge. Jag var så lycklig. Det var dessutom väldigt mysigt att bo i båt i Kalmar hamn. Att gungas till sömns är ganska najs ändå. Det tråkiga var att jag missade min brors födelsedag, men det tror jag vi har vägt upp för ändå. Min lilla bror blev vuxen, och han är inte så liten längre. Han börjar bli riktigt stor faktiskt, och han är riktigt bra med. Jag hoppas du vet det. 
 
September
Jag hade nu varit sjukskriven i ett år. Och det sög precis lika mycket då som det gör nu. Om ni vill läsa mitt väldigt ärliga inlägg om hur det känns finns det här. Men det var mycket annat på gång och jag vet att jag är en ännu starkare person nu, än jag var då och speciellt mycket starkare än jag var när jag blev sjukskriven. Så jag lägger inte så mycket fokus på det just nu.
 
Jag blev dock sjuk och behövde en IV-kur. Det gillade varken jag eller min kropp. Men friskare blev jag tillslut! Och det var i denna månad som vi hittade vår lägenhet! Allt gick sjukt fort och vi var så nöjda. På bara några veckor gick vi från att bo i mitt gamla flickrum till att äga en egen bostadsrätt i Jönköping. Det gillar jag. Dessutom firade vi pappa som fyllde år med! Och jag hade fixat tårta och allt.
 
Så även om september kändes som en ganska händeselös månad så ser jag såhär i efterhand att det var fullt upp. Inte konstigt att det tog på krafterna.