0

Anger management

Status: Jag mår fortfarande bättre. Visst, jag skulle inte säga att jag mår bra men det är helt klart lättare att andas. Annars är jag lite mer hostig än vanligt men inga större mängder slem. Och jag hoppas det fortsätter såhär.
 
Jag var på Apoteket idag. Som vanligt tog det lång tid. Fast idag var det värre än vanligt. Bara en kassa öppen och trots att det endast var två före mig i kön tog det drygt 30 minuter. Man hinner bli lite trött. Och arg. Speciellt när det kommer folk som försöker smita före kön. Det kom en tant som smet upp bakom kunden som stod i kassan och försökte tränga sig förbi. Jag kände hur jag började bli arg och adrenalinet började pumpa. Jag samlade allt mod jag hade för att för en gångs skull våga skälla ut någon.Jag hann dock inte mer än att muttra lite högt innan kassörskan sa, så snällt hon kunde, att tanten allt fick ta en lapp som alla andra. Och jag kunde andas ut och försöka få ner pulsen igen innan det var min tur. Herregud vad irriterad jag kan bli på småsaker ibland. Jag blir ju nästan rädd. Är det för att jag är så svensk och älskar mina köer? Nu blir jag ännu mer rädd.
 
Hur som helst. Jag kom fram till kassan tillslut och kunde beställa mina mediciner. För som vanligt finns ju inget av det jag behöver hemma. Kassörskan lyckades i alla fall beställa mina mediciner (vilket är en vinst i sig) och jag fick med mig lite mer vanligt förekommande mediciner hem. Sedan tog jag en snabb runda i några klädaffärer (eftersom jag minns när jag senast var i en klädaffär här i Karlskrona) och handlade lite mat. Det var en trött tjej som kom hem och sedan har jag inte fått så mycket mer gjort idag. 
 
Men jag är nöjd. Jag har fixat mina inhalationer. Jag har gjort min träning. Jag har varit utanför lägenheten. Och jag har börjat packa inför helgen. Helt klart godkänt. Och imorgon är det ett sjukhusbesök inbokat innan jag kan ta helg på riktigt!