0

Födelsedagsflytt

I lördags gick flyttlasset! Vi hade ett bra gäng som hjälpte oss med allt och även om det blev tre lass så fick vi ihop det. Skönt att lägenheten äntligen är färdigrenoverad och att alla våra grejer finns i den. Ganska självklart så användes söndagen till att bygga ihop möbler, packa upp lådor men även till att köpa lite nytt som saknades. Så nu inväntar vi leverans av soffa. Det behövs verkligen en ny större soffa, så vi kan fylla ut vardagsrummet lite. Innan jul är vi garanterade leverans åtminstone men jag hoppas den kommer lite tidigare.
 
Som om det inte var nog med att flytta den här helgen, igår var det min födelsedag! 23 år, tiden går fort. Dagen spenderades med att packa upp saker, äta lunch på stan och sedan på kvällen kom släkt och familj. Det blev tacos och favorittårtan. Helt klart en lyckad födelsedag! Längtar efter att få hämta ut min födelsedagspresent som kommer inom den närmsta veckan eller så och sedan kommer göra mig glad ända fram till jul. Kan ni gissa vad det är?
 
Snart kommer R hem och då ska vi fixa lite mer. Det är ovanligt tomt här idag. Inget folk och ingen hund. Ovant.
 
0

The last dayy

Sitter på bussen för att åka in och fixa med lägenheten. Förhoppningsvis blir det sista klart idag! Längtar så till helgen. Har dessutom kommit på att buss är praktiskt men väldigt tråkigt. Var så många år sedan jag åkte buss regelbundet. Helt sjukt.

Annars så har jag ju varit i Lund. Och blåste bästa spirometrin på länge. Det hårda och tidskrävande arbete jag lägger på all behandling verkar äntligen vara värt det! Så skönt. Men samtidigt mår jag inget vidare. Jag är trött, har ont i huvudet och hostar extremt mycket för att vara mig. Torr, jobbig rethosta som jag inte kan göra något åt. Det suger. Ska börja med en ny sorts inhalationsantibiotika och hoppas det hjälper.

0

När det äntligen är över

Status: kuren är över!

I fredags var jag helt slut men envis som jag är tog jag mig upp ur sängen och vi begav oss till stan för att fixa de sista papprena med lägenheten. Japp, I fredags fick vi tillträde till vår nya lägenhet i Jönköping! Så nöjd.

Helgen har därför bestått av renovering. Det är tak och väggar som behöver fräschas upp och göras mer personliga. Envis som jag är har jag kämpat på men renoveringen har varit jobbig för mig, främst idag. Så imorgon ska jag bara vila och vara nöjd med livet.

Tack för helgen V. Din hjälp gjorde stor skillnad, hade aldrig kommit såhär långt annars. Och det är alltid kul när du och E kommer och hälsar på! Snart får vi nog skaffa en hund med. 😉