0

Bra start

Jag är så taggad för det här projektet. Igår hakade en kompis med CF på (läs hennes inlägg här) och det är möjligt att vi snart blir fler. Så kul! Sprid gärna detta så mycket ni bara vill och orkar. Allt för att sprida kunskap om CF och få folk att förstå vad det är vi dagligen går igenom. Det är saker som är jobbiga men som också gör oss otroligt envisa och starka!
 
Jag och R firade 3 år igår med treätters och fredagsmys. Det var en riktigt bra kväll, men det är det alltid nästan när vi är tillsammans. Vi somnade i tid, så jag sov bra och när jag vaknade imorse stod han i köket och gjorde frukost. Kan det bli bättre? Vi spenderade sedan förmiddagen med filmmys och inhalation. Efter lunch orkade jag ge mig ut på en promenad. Den första promenaden på månader där jag inte fick ont direkt. Så skönt att kroppen kan göra som jag vill ibland. 
 
Ikväll drar Melodifestivalen igång, och jag är taggad. Främst för att Clara Henry ska vara med, för hur kan man inte älska henne? Och sen också för att jag gillar Mellon, det är ett årligt återkommande event som jag uppskattar. Hoppas vår tippning går bra med, en stark start är alltid bra att ha. 
 
Ha en bra helg alla! Och har ni CF och är sugna på att haka på mitt projekt, tveka inte att höra av er!