0

Solen bemödar visa sig tillslut

Det är tisdag och det kan vara så att vi har ytterligare en person som har hakat på projektet. Vem det är kommer ni få veta snart! 
 
Idag är första dagen på länge som solen har visat sig. Och det är så skönt! Det är dock kallt ute, något jag fick erfara när jag var ute med min hundkompis i förmiddagas. Det ligger lite snö på marken, men som vanligt blir det inga större mängder här inne i stan. Jag hade nog förträngt att det fortfarande var vinter och när snön började falla för några dagar sedan blev jag väldigt förvånad. Jag är inställd på vår, sol och skinnjacka men det är nog ännu en bra bit bort.
 
Jag har inte mått så bra senaste tiden, men jag kämpar på med behandling och träning ändå. Dagarna har känts långa och jag har inte haft varken ork eller lust att göra något. Förhoppningsvis känns det snart bättre, jag gör i alla fall allt jag kan. 
 
Den här veckan har jag fullt upp, och det är inte ofta jag säger det. Jag har raid inplanerad två kvällar, bassängtränig, byte av ventilationsfilter, tandläkare och så självklart veckans ämne som kommer på fredag. Jag försöker ta det lugnt och prioriterar det viktigaste. Det är ju tur att jag kan multitaska med.