0

Tiden går fort som vanligt

Jag förstår inte att tiden går så fort. Ännu en helg är över och nästa vecka är det redan sportlov. Jag är dock glad att tiden går fort, jag längtar efter våren. Jag vill kunna vara ute och njuta av sol och värme igen. Sita på balkongen och dricka en kopp kaffe, visst låter det skönt?
 
I fredags var jag så trött, på allt. Jag vill bara sova och hoppades att jag skulle må bättre sen. Vilket jag gjorde. Igår vaknade jag och tvingade mig själv att träna. Sedan andningsgymnastik och en dusch innan vi begav oss till Alvesta. Där spenderade vi dagen och kvällen med kompisar. Trevligt umgänge som alltid! Blev även en god middag och självklart Melodifestivalen innan vi begav oss hemåt. Nu har vi fått testa nya bilen ännu mer.
 
Förmiddagen idag var awesome, jag tränade och lyssnade på musik och var allmänt glad. Det händer inte så ofta. Nu är jag dock hostig och har ont i huvudet så det gäller att ta vara på de där tillfällena då allt känns bättre. Oavsett om det är en kvart eller en vecka, varje stund jag mår bra är värd att minnas. 
 
Jag är just nu glad över att alla fyra inlägg kom ut i fredags. Det var spännande att läsa hur de andra hade tolkat ämnet och jag väntar fortfarande på reaktioner från er. Vad tyckte ni? Kommentarer livar alltid upp! Vad var bra? Vad var dåligt? Jag vill veta vad ni tycker!
 
Nu ska jag snart inhalera igen. De senaste omgångarna har varit dåliga. Jag har försökt men inte fått något ordentligt resultat. Hoppas jag kan få loss ordentligt med slem ikväll. Och jag hoppas att ni har haft en bra helg med.