/ Funderingar /

Vad vore väl en bal på slottet

Det har varit ett känslosamt dygn utan en direkt anledning, en vet aldrig när tankarna bestämmer sig för att skena. Jag har varit arg, ledsen och lycklig. Det har varit tufft. I min skalle snurrar fortfarande så många tankar och det är svårt att veta vad jag ska lyssna på. Jag vet att livet aldrig är lätt eller rättvist, men ibland känns det som att vad jag än gör så är det aldrig tillräckligt. Vad jag än gör blir det fel. Jag har mål och drömmar men det känns inte som att alla förstår det. Och hur ska folk förstå när de inte ens bemödar sig att fråga? 
 
Jag vill bara bli accepterad för den jag är. Jag vill att mina åsikter ska respekteras och vara lika mycket värda som andras, även om vissa tycker att de är fel. Jag är trött på de passivt aggressiva inläggen på sociala medier som vi nu för tiden lever genom. Jag önskar jag vågade vara mer ärlig, men främst att folk var ärliga mot mig. 
 
Jag har så mycket att se fram emot men funderar på vilka som faktiskt delar min glädje. Och så undrar jag varför jag bryr mig så jävla mycket trots allt.