0

När tiden rinner iväg

Det är ett tag sedan sist, och det har hänt en hel del. Först och främst så har min bror tagit studenten! Det innebär två helger med fokus på det. Först studentkarneval där deras lilla klass ändå gjorde sitt bästa och sen självklart själva studentdagen. Alla var glada och det är en viss stämning som en annars inte upplever så värst ofta. Det blev en bra dag för alla inblandade!
 
 
Jag var också en sväng i Lund med mamma. Skönt med en liten check när jag inte mått så bra, men värdena såg bra ut så det var inte så mycket mer att göra. Det var iallafall några mysiga dagar med god mat. Ungefär så som det brukar vara när vi åker till Lund.
 
 
Förutom det så börjar bröllopet närma sig på allvar. Nu räknar vi ner dagarna tills vi är gifta. Jag har hunnit med sista provningen av klänningen och ska hämta den vilken dag som helst. Även träffat hår och smink för konsultation. Nästa vecka ska det klippas och färgas och sedan är det dags. Det börjar bli lite nervöst ändå. ♥
 
 
2

Grått

Det är ganska dött här. Det har varit en tuff vecka, på flera olika plan. Vissa dagar har jag knappt velat lämna sängen för det har känts så meningslöst. Jag har ockå haft riktigt ont igen. Så typiskt. Det jag är stolt över är att jag lyckats träna ändå, och jag känner att det ger resultat. Det hjälper när dagens känns grå och trist och det hjälper även mot frustationen och tankarna. Jag börjar känna mig stark och det känns otroligt bra!
 
Imorse vaknade jag vid 7 av att jag hostade, och inte kunde sluta. Det är väldigt sällan jag får inhalera så pass tidigt men idag hade jag inget val. Inhalation i soffan framför några avsnitt Vänner och sedan somnade jag om. Har sedan dess hunnit med ännu ett pass andningsgymnastik och ska snart påbörja dagens tredje pass. Hoppas att det i kombination med träningen och mitt té med citron och ingefära ska göra så att jag får sova i natt. Jag har hostmedicin att ta till men jag får ibland såna hemska biverkningarna att det sällan är värt det. 
 
Igår var det även exakt en månad kvar till bröllopet. I tisdags pysslade vi en massa och vi börjar känna oss ganska redo. Nästa vecka ska det provas klänning och testas hår och smink. Spännande! Tänk att något vi har planerat i så många månader äntligen börjar närma sig. Hoppas så att allt blir som vi tänkt oss!
 
 
0

Salty Life: Review

English below ▼▼
Salty Life blev ett väldigt lyckat projekt! I 15 veckor har vi skrivit inlägg för att informera och bilda, och vi känner att det är dags att ta lite semester. Sommaren är precis runt hörnet och snart har jag fullt upp med brorsans student och mitt eget bröllop. Misströsta inte, i höst är vi tillbaka i någon form som inte riktigt är bestämt än! Vad har då Salty Life gett oss?
 
Jag är mest tacksam för att jag har fått skriva om så mycket viktigt. Jag har fått öppna mig och få fler att läsa om Cystisk Fibros, och jag har fått så mycket positiv feedback att det är otroligt. Jag är så glad för varenda läsare, och så glad för det stöd vi fått. Hade inte kunnat önska mig mer! 
 
Det har ibland varit tufft att prestera. Det är inte alltid inläggen har blivit just som en tänkt sig, och ibland har de tagit evigheter att göra klart. Men jag gjorde det, jag tog mig igenom allt. Jag har haft så roligt tillsammans med de andra i gruppen och det har varit spännande att läsa hur andra ser på dessa ämnen. Jag hoppas så att alla hakar på i höst, och att vi kanske även blir fler.
 
Jag är nyfiken på vad ni har fått ut av detta, vad har ni lärt er? Vad har varit det bästa och det sämsta? Var det något som ni inte förväntat er? Jag tar mer än gärna emot era kommentarer! Och som alltid, har du CF eller PCD och vill skriva tillsammans med oss i höst hör av dig! Vi vill alltid bli fler. Jag har en känsla av att uppdateringarna här kommer bli färre men jag finns fortfarande på Instagram (@soff_93) om ni vill veta vad jag sysslar med. Tack för allt! 
 
--- English ---
Salty Life turned out very well! For 15 weeks we have written posts to inform and learn others, and we feel like taking a summer break. I will be busy with my brother graduating and then I'm getting married. But don't worry, we'll be back this autumn! What have this project meant for us?
 
I'm most thankful for the possibility to write about important subjects. I have gotten the opportunity to be open about my illness and made you read about Cystic Fibrosis, and I have gotten so much great feedback. That's amazing! I'm so glad for every reader and every share, and for all the support we got. Wouldn't have wished for more! 
 
It has sometimes been hard to perform. The posts have not turned out as wanted and sometimes it has taken me forever to finish them. But I did it, I really did! I have had so much fun with the other girls in the group and it has been interesting to read how others think about the same subject. I really hope that we all continue this project this autumn, and maybe we will even grow bigger.
 
I'm curious to find out what you think, what did you learn? What was the best and the worst? I would love to get your feedback! And as always, if you do have CF or PCD and want to join us in on this project just contact me! I have a feeling that the updates during the summer will decrease but you can always find me on Instagram (@soff_93). Thanks for everything!