1

December 2013

December
Månaden började med flytt, på riktigt. 1 december var jag inflyttad tack vare familjen. Det var en lång dag med besök på Ikea, vändor till gamla lägenheten och en massa bärande. Men nöjd var jag när jag kröp ner i sängen på kvällen. Riktigt nöjd.
 
Jag höll sedan på med att montera möbler och packa upp lådor i många dagar. Det var jobbigare än väntat. Jobbigare att bära lådor än jag trodde. Blev mycket vilande. Ofta jag satt i sängen och bara försökte andas ordentligt. Hade börjat få ont i kroppen med så det var ganska tufft ibland. Försökte även ha tid över till att plugga men lägenheten var mycket mer lockande. Blev dock klar med mitt projekt och så småningom även godkänd på det. Sjukt stolt.
 
Albus Dumbledore Quote Happiness Wall Sticker Harry Potter Wall Stickers Kids Wall Decal Quote Wall Transfer Decor
 
Vi festade en del. Hade några kvällar som blev bättre än andra. Slarvade bort lite saker. Vi hade kontorsfest som blev riktigt bra. Träffade några nya människor. Började lära känna en ny person. Det var en bra kväll helt enkelt. Men hade slarvat bort mig själv där någon dag. Tror dock jag har hittat mig igen nu. 
 
Sedan följde en vecka där jag hade fullt upp från morgon till kväll. Vi samlade in pengar till Musikhjälpen och blev riktigt nöjda med reslutatet. Var på möten med massa olika saker. Julmingel med. Och så såg vi Hobbit. Det blev kanske lite för mycket och jag glömde bort hälften av allt jag skulle göra. Men jag överlevde veckan. Och den avslutades på bästa tänkabara sätt - med sittning. Riktigt kul sittning där jag gjorde bort mig på scen ett antal gånger. Men det är så det ska vara. Jag träffade även där en kille. Någon som har visat sig vara ganska bra. 
 
 
Jag avslutade månaden med att fira jul hemma i Aneby. Det var en mysig julafton. En trevlig juldag. En superkul annandag. Jag fick dessutom mysigt besök under julveckan. Fick även hjälpa pappa att köpa julklappar, och passade på att fika och prata med kompisar som jag inte hade träffat på jättelänge. Så ja, min vecka kunde inte ha varit mycket bättre. 
 
Och det är med flaggan i topp som jag avslutar det här året. Ett år som har varit väldigt kaos. Det har varit bra och det har varit dåligt. Jag har älskat och jag har hatat. Men jag har tagit mig igenom det och jag ser positivt på framtiden. Vet vem vad som kommer hända egentligen? Jag vet bara att resten av dagen och kvällen kommer spenderas med vänner. Och jag tror det kommer bli riktigt bra!
 
Gott nytt år!