0

Sista kvartalet

Då har vi de sista månaderna kvar. De som är färskast i minnet och kanske har varit mest innehållsrika. Och imorgon är det redan sista dagen på detta året. Galet.
 
Oktober
Det viktigaste i oktober var antagligen donationsveckan! Som de senaste åren la jag energi på att få ut så mycket information som möjligt om organdonation, och dess betydelse. För er som har missat så kan ni gå in och anmäla er till donationsregistret här.
 
Sofia Hjelms foto.
 
 
Oktober var även en viktigt månad för oss personligen. Vi fick tillträde till vårt nya boende och började renoverna direkt. Och bra blev det. Lagom till min födelsedag kunde vi flytta in. Det var en annorlunda känsla att fira födelsedag med så mycket familj, och att de bara kom förbi över dagen. Men det var mysigt! Och oktober blev en bra månad. 
 
November
Månden då USA valde en maktgalen rasistisk vapenälskande klimatförnekande abortmotståndare till president. Det var ett spännande val och jag förstår inte hur det kunde gå som det gjorde. Vi gjorde även en spontantripp till Lund med R's jobb och jag fick bo på hotell. Dessutom lyckades jag klämma in några pass med sjukgymnasten så vi slog två flugor i en smäll. Så jag kom hem och mådde ganska bra.
 
Sen var det äntligen Dreamhack! Som vi hade längtat och hypeat. Våra lådor var klara och det var så kul när alla droppade in på onsdagkvällen. Vi hade en riktigt bra helg med massa spel och även jag kände mig lite trött så klarade jag av helgen. Det var åtminstone vad jag trodde. Jag avslutade ju den helgen med att åka ambulans och sedan ligga inne på sjukhuset. Minder roligt avslut på den månaden. Allt det kan ni läsa om här.
 
December
Jag låg på sjukhuset och hade tråkigt. Längtade hem. Mådde kasst. Men tilslut fick jag komma hem. Och jag fick en alldeles underbar dag med nära och kära när vi letade klänning till sommarens bröllop. Lätt det bästa som hände den månaden.
 
Och vi gjorde vårt bästa att få lite julkänsla i lägenheten. Ingen kyla, ingen snö men en julgran och julpynt fick vi ändå upp. Och det blev julafton ändå. Trots att jag tvivlade ett tag. Julhelgen passerade och det var skönt att för en gångs skull vara hemma i sitt egen boende på julen. Även om julafton och juldagen firades på andra ställen. Men känslan av att köra hem på en timme och sedan sova i sin egen säng var så bra. 
 
Nu befinner vi oss på Öland där vi ska fira nyår. Och sedan blir det en sväng till Lund igen. Gott nytt år alla!
 
Sofia Hjelms foto.