0

När jag fick lust

Nu kom det här inlägget ett antal dagar senare än planerat. Men det har inte funkat innan. Jag har öppnat sidan, loggat in och bara "nej jag vill inte". Men nu så. Här kommer en liten uppdatering från helgen som spenderas i Stockholm. Helgen var trevlig! Det var drinkar, mat, sällskap och lite shopping. I fredags tog vi det lugnt på hotellet efter en flygtur och lite taci. Det var bästa kvällen för mig. Jag mådde okej och det var lagom jobbigt. Det var roligt att träffa alla igen! Vi hade dessutom ett toppenrum anpassat för mig och min rullstol så jag bodde utmärkt. 
 
I lördags blev det en lite utflykt till J&J's lägenhet. Riktigt fin var den! Sedan tog jag och R en kort runda i området innan vi åt lunch och sedan tog det lugnt på rummet. På kvällen var det dags för middag och tyvärr var maten en riktigt besvikelse. Jag var dessutom så trött at jag bara ville hem och sova. Vi åkte hem tidigt, tog en varm dusch och bytte om till myskläder. Sedan ramlade resten av sällskapet in och vi umgicks någon timme i lobbyn innan vi gick och lade oss. Alla var trötta men trevligt var det med! Synd att jag inte hade ork nog bara. 
 
I söndags blev det en runda på Mall of Scandinavia innan vi flög hem. Vi kom hem, åt lite och sedan däckade vi båda i soffan. Det kändes att helgen blev lite för mycket för mig. Och sedan dess har jag inte mått alls bra. Startade en kur med inhalationsantibiotika i måndags som verkligen inte funkade för mig. Efter tre dagar hade jag så ont i hela kroppen och halsen. Jag hoppas verkligen att det var biverkningar på medicinen och att jag inte håller på att bli sjuk. Är dock lite osäker eftersom jag inte mår bra idag heller. Oavsett så åker jag till Lund på söndag och startar en IV-kur på måndag. Håller tummarna att jag blir piggare sen igen!
 
Hur som helst. Vad är det som är bra just nu? 
1. Solen skiner och det känns som vår. 
2. Jag har beställt nya hörlurar till resan.
3. Resan börjar närma sig!