0

Funderingar

Jag är en person som funderar på saker. Jag vänder och vrider på dem och har svårt att släppa saker som jag stör mig på. Jag tror också på full öppenhet och på att berätta för andra vad en tycker. Jag tror aldrig att lösningen är att vara tyst eller låtsas som inget. Det påverkar både en själv och andra negativt.
 
Jag är sjuk. Huvudvärk, halsont och feber. Jag har massa tid att fundera just nu. Jag funderar på vad jag varje dag utsätter mig för, och på hur jag ska ta hand om mig själv bättre. Jag funderar på vad det är som gör mig glad och vad jag borde värdera högre. Jag bryr mig väldigt lite om status och skulle aldrig få för mig att göra mig till för att passa in. Jag vet att det ibland kan sticka i ögonen på folk men det bryr jag mig ärligt talat inte om. 
 
Jag ser solen utanför fönstret och funderar på om jag ska orka mig ut på balkongen om några timmar. Ladda kroppen med lite Alvedon och få njuta lite av solen. Jag vet att jag skulle må bra av det men samtidigt är det väldigt skönt under täcket i soffan. Det är skönt att det har blivit vår och att vi nu kunnat plocka fram utemöblerna. Jag ser fram emot alla kvällar i sommar då vi ska njuta av solen på vår balkong, fiskmåsarna som skränar och utsikten över Vättern. Jag ser fram emot att få dela de kvällarna med de jag tycker allra mest om.