0

1 december

Jag förstår inte riktigt hur tiden går så fort. Det är redan december och vi startade dagen med första avsnittet av SVTs julkalender. Kan bli riktigt bra i år tror jag! Det är idag dag 9 av 10 på IV-kuren och jag ser äntligen slutet. Den här kuren har inte varit så hemsk ändå för jag har mått ganska bra. Men de senaste dagarna har jag varit helt slut och gått och lagt mig redan innan 21. Det enda som har krånglat annars har varit magen men sluppit både feberkänsla och huvudvärk den här gången! Jag är positivt överraskad.
 
Idag startar även Dreamhack Winter 2017 och vi ska dit en sväng. För ett år sedan var DH precis slut och jag låg inlagd på sjukhuset med IV. Och för två år sedan hade jag också IV-kur idag. Verkar vara något med början av december. Dock har jag inga planer på sjukhusbesök det här året då jag senast i Lund blåste en galet bra spirometri! Den bästa på nästan 2 år. Jag tänker att det är allt min förtjänst. Jag har tränat 5 dagar i veckan och gjort alla behandlingar och det är så skönt när det jag bekräftelse på det jag gör.
 
Imorgon är det dags för julbord med CF-föreningen. Maten brukar vara god, sällskapet brukar vara bra och eftersom vi missade förra årets julbord ska det bli extra kul. Det var också extra kul att ha med mig min bror ner till Lund förra veckan. Och oj vad vi åt mycket mat.