0

Del två av 2017

Efter en mörk start på året blev det så småningom bättre. Här kommer andra delen av 2017.
 
Maj
Jag var arg, rent utsagt förbannad. Jag var mitt uppe i en konflikt och folk började välja sida utan att ens prata med mig. Inte var det nog med att jag förde en kamp inombords dessutom var kroppen fortfarande helt trasig. Jag hade så ont, fick ännu starkare smärtstillande och sov mest. Det var tufft. Såhär i efterhand kan jag tänka mig att det var sammankopplat. Att jag mådde som sämst fysiskt när jag mentalt inte heller var på topp. Men det hjälpte mig inte just då.Jag hade åtminstone träningen som fortfarande fungerande även om jag inte lyfte speciellt tungt eller cyklade speciellt fort eller långt. 
 
Maj avslutades med ESC-final hemma hos oss med god mat och trevligt sällskap. Dessutom kom sommaren och vi svettades ihjäl. Vädret var dock uppskattat av gänget som rövade bort min man och genomförde hans svensexa. Vilken dag de hade tillsammans!
 
 
Juni
Det blev sommar på riktigt. Jag bloggade inte mycket alls. Lillebror, som inte är så lite längre, tog studenten och det var en fantastisk dag. Jag var, och är fortfarande, en stolt syster. Dessutom började bröllopet att närma sig och vi hade fullt upp med diverse sysslor. Det fanns mycket som bara jag själv kunde fixa, så som hår och klänning, och trots att jag fortfarande mådde dåligt orkade jag med allt. Det hjälpte att jag hade något fantastiskt att se fram emot i kombination med värmen och solen. 
 
Även jag fick en möhippa. Jag testade återigen mina gränser och klättrade klättervägg. Det var rosa, det var slöjor, det var mat och det var roligt. Jag blev väldigt överraskad och även om vi var en mindre skara var det ett bra gäng. 
 
 
Juli
Det här var månaden med stort m. Det var äntligen dags för bröllopet som vi planerat i så många månader. Förståeligt nog la jag inte många minuter på att skriva här. Vi hade först fullt upp med förberedelser och sedan hade vi fullt upp med att gifta oss. Bröllopsdagen blev fantastisk och våra gäster var lika fantastiska de med. Det är alltid lite läskigt när en ska bjuda mycket folk från olika kretsar men de kom alla överrens så himla bra. Så mycket skratt, glädje och kärlek som jag kände den dagen har jag inte tidigare varit med om. Det kan nog bli den bästa dagen i mitt liv.
 
Efter bröllopet åkte vi iväg till Sardinen. En vecka på stranden med drinkar och mat. Det var otroligt fint väder och vi bara njöt av att vara tillsammans. Helt ensamma, utan måsten och nygifta. Det var speciellt och underbart. Det var mindre roligt att komma hem till kalla Sverige igen.
 
Fotograf Frida Waletts foto.Foto: Fotograf Frida Walett 
 
Augusti
Jag började månaden med att umgås med familjen. Vi var på utflykt och åt på Pinchos. Det var en himla mysig dag men jag var inte pigg. Jag var trött och hade ont. Den här sommaren blev inte riktigt lika "frisk" som jag hade hoppats. Jag hade mycket mer ont än jag trodde jag skulle ha och spenderade många dagar i soffan. Vi hann med att bada en del och självklart grilla. Ingen sommar utan sol, bad och grill. Augusti avslutades med att lillebror fyllde 19 år.
 
 
Och där var andra delen av året klar. Det var ganska tuffa månader trots att det var mycket kärlek och glädje. Jag hade sett fram emot att må bättre under sommarmånadern men tyvärr blev det inte så. Det bästa var självklart bröllopet och vår resa till Sardinien. ♥