0

Allergisk?

Söndag kväll, och jag befinner mig inte där jag trodde jag skulle göra. Jag trodde jag skulle ligga nerbäddad i sängen hemma efter en slapp helg. Helgen blev ändå väldigt slapp men jag kunde inte spendera den hemma.
 
Ni som följer mig i sociala medier vet att jag har haft sällskap av en hund senaste veckorna. Det har varit jättetrevligt att ha sällskap om dagarna och jag har kommit utanför lägenheten mycket mer än vanligt. Men efter förra helgen började jag må lite sämre, lite mer hostig och mer och mer tät i luftvägarna. I torsdags kunde jag knappt andas. Jag fick köra luftrörsvidgande 4 gånger istället för 2 den dagen och resten av tiden låg jag i min maskin som hjälper mig andas. Det sög. Det som sög ännu mer var att det enda vi kunde komma på som hade förändrats eller som jag hade varit utsatt för var just pälsdjur. Några veckor med hund i hemmet samt ett besök hos kattägare verkar vara min gräns. Trist, jag får nog ge upp tanken på en egen hund.
 
Hur som helst så spenderade jag mer tid utomhus i fredags och vädrade lägenheten hela dagen och mådde lite bättre. Dessutom fortfarande hög dos luftrörsvidgande och allergitabletter. Så jag hade inte så mycket att välja på. Fick säga hejdå till det sötaste sällskapet jag har haft och åkte hem till mina föräldrar. Så det är alltså här i Aneby vi har spenderat helgen. Idag fick R åka hem och inleda operation storstädning av lägenheten och imorgon ska jag få åka hem och se hur jag mår. Hoppas verkligen att symptomen inte kommer tillbaka. För då vet jag inte vad det är jag inte tål.