1

Men vad gör vi

Hemma efter några dagar i Lund och det är väldigt blandade känslor just nu. Det är delvis skönt att ha fått bekräftelse på hur jag faktiskt mår men samtidigt är det aldrig roligt att se att jag mår dåligt. Som när läkaren idag frågade mig hur jag mådde och mitt svar var "Det hade kunnat vara bättre". Ett mer ärligt svar hade varit att jag inte kan andas ordentligt och känner mig ganska ledsen över det. Men samtidigt tycker jag att jag mår okej, även om jag föredrar att må mycket bättre än så. 
 
Så nu väntar jag på en del olika saker. Provsvaren på blodproverna ska komma så vi vet om jag är allergisk mot något samt om jag har brist på någon vitamin eller så. Sedan ska det resistensbestämmas. Det har kommit en ny antibiotika så de ska kolla om mina bakterier är känsliga mot den, eftersom bakterierna inte är känsliga mot typ någonting längre. Och efter det vet jag vad planen framåt är. Jag hatar att vänta.
 
Men det har varit ett par mysiga dagar ändå. Det är alltid skönt att komma bort hemifrån och sjukhuset känns ju lite som ett andra hem. Speciellt är det mysigt när R har möjlighet att föja med. Vi har ätit ost och kollat på film, varit iväg på restaurang och ätit så mycket mat att vi nästan rullade hem och bara umgåtts. Det är bra, mycket bra. ♥
1 Angelica:

💜💜