0

It's okay

Återigen en bra, men tuff, helg. I fredags tog jag farväl av en person som betydde väldigt mycket när jag var liten. Det var en fin begravning och jag blev mer berörd än jag trodde. Sedan dess har jag känt ett mörker inom mig som tar upp en ganska stor del av min dag. Jag tänker på döden, på de som saknas oss. Jag tänker på de som kämpar för sina liv. Jag tänker för mycket helt enkelt.
 
Igår hade jag en bra dag. Solen sken och jag behövde göra något så vi åkte på utflykt med nya bilen. Passa på att fota och umgås med familjen. Och bilen blev godkänd. Terrängkörning - check. Glashal terrängkörning till och med. Efter utflykten var jag helt slut så jag sov. Sömnen är viktig just nu för det känns aldrig som jag får tillräckligt av den. Och kvällen spenderade vi hos moster med gott grillat. Det var en trevlig kväll men det var skönt att åka hem och krypa ner i sin egen säng. Även om jag sovit oroligt i natt är ens egen säng den bästa sängen. Alltid.
 
Idag har jag bara sovit. Kollat tv. Försökt att inte fundera så mycket. För mycket funderingar får en att gå under, men utan dem är jag ingenting.