0

Tillbaka i vardagen

Det är tomt här på bloggen, ungefär lika tomt som i mitt schema just nu. Det tar tid att planera ett bröllop. Senast jag tittade in här räknade jag ner timmarna till vår dag, och idag kan jag titulera mig om gift. Det är ingen störr skillnad på att vara sambo eller fru än så länge men det är en riktigt skön känsla. Vi hade en helt fantastisk dag med just de som vi tycker mest om. Den blev till och med bättre än jag kunde föreställt mig. Det var en dag med en massa känslor och jag skulle kunna skriva så mycket om dagen, men det får nog bli i ett annat inlägg.
 
 
 
Efter bröllopet drog vi en vecka till Sardinien. (Tack för alla bidrag!) Och det var helt fantastiskt det med. Hotellområdet var stort och grönt, precis vid havet. Och rummet var bland det bästa jag haft. Vi låg på stranden och sippade på våra drinkar dagarna långa, och åt en massa god mat. Mer än så kräver vi inte. Det var jobbigt att säga hejdå till hotellet och landa i kalla Sverige. Vi hade gärna stannat kvar ett tag till.
 
 
 
Jag mådde väldigt bra på vår bröllopsdag. Om jag ska vara ärlig gick jag nog mest på ren vilja och en rejäl dos adrenalin för dagarna innan bröllopet när vi hade fullt upp var jag inte pigg. Under veckan i Italien mådde jag också bra, även om det gärna hade fått vara lite varmare och fuktigare om du frågar mig. Sedan dagen efter vi landade har jag inte mått alls bra. Jag har haft så ont så smärtstillande och min nyinförskaffade Tens-maskin har varit mina bästa vänner. Och oj vad jag har sovit. Jag börjar känna mig lite piggare och hoppas kroppen har fått vila upp sig snart. Jag börjar känna mig lite väl instängd i soffan. Om någon vill komma förbi på en kopp kaffe och liva upp min dag lite säger jag inte nej. 
 
Så med detta vill jag meddela att jag lever, att jag är lycklig och att jag hoppas att ni alla har en bra sommar med.