2

Grått

Det är ganska dött här. Det har varit en tuff vecka, på flera olika plan. Vissa dagar har jag knappt velat lämna sängen för det har känts så meningslöst. Jag har ockå haft riktigt ont igen. Så typiskt. Det jag är stolt över är att jag lyckats träna ändå, och jag känner att det ger resultat. Det hjälper när dagens känns grå och trist och det hjälper även mot frustationen och tankarna. Jag börjar känna mig stark och det känns otroligt bra!
 
Imorse vaknade jag vid 7 av att jag hostade, och inte kunde sluta. Det är väldigt sällan jag får inhalera så pass tidigt men idag hade jag inget val. Inhalation i soffan framför några avsnitt Vänner och sedan somnade jag om. Har sedan dess hunnit med ännu ett pass andningsgymnastik och ska snart påbörja dagens tredje pass. Hoppas att det i kombination med träningen och mitt té med citron och ingefära ska göra så att jag får sova i natt. Jag har hostmedicin att ta till men jag får ibland såna hemska biverkningarna att det sällan är värt det. 
 
Igår var det även exakt en månad kvar till bröllopet. I tisdags pysslade vi en massa och vi börjar känna oss ganska redo. Nästa vecka ska det provas klänning och testas hår och smink. Spännande! Tänk att något vi har planerat i så många månader äntligen börjar närma sig. Hoppas så att allt blir som vi tänkt oss!
 
 
1 Carro:

Krya på dig, och lycka till med bröllopsbestyren. ☺️

2 Carro:

Krya på dig, och lycka till med bröllopsbestyren. ☺️