0

IV-kur är inte min grej

Den senaste veckan har inte varit rolig. För exakt en vecka sedan åkte jag och mamma ner till Lund för att starta kur och få lite hjälp med allt. Denna gång blev det en mix av Tadim och Piperacillin/Tazobactam, en kombination av antibiotika som jag inte tidigare har haft. Största skillnaden är att jag ska ha båda sortera 3 gånger om dagen, alltså var 8e timma. Att få i sig båda sorterna tar minst 1 timme. Ni kan räkna ut resten, som exempelvis hur mycket jag får sova.
 
Biverkningarna har varit hemska. Yrsel, dåligt balanssinne, dimsyn, huvudvärk, feber och säkert massa mer jag försöker förtränga. Det börjar bli lite bättre nu och den värsta yrsel och dimsynen är borta. Tur att det ändå bara är 4 hela dagar kvar. Efter den här kuren hopas jag verkligen att jag mår bättre, och att jag kan få ha en period med mindre smärta. Tycker faktiskt jag förtjänar det nu.
 
Så ja, den senaste veckan har varit tuff. Det var knappt att jag fick upp ett Salty Life-inlägg i fredags trots att det är vad jag ser fram emot varje vecka. Det har varit mycket vila för att orka, knappt så att jag har lämnat huset, och mycket starka tabletter för att inte gråta av smärtan. Ibland blir det bara för mycket. Jag har då varit glad för att min fantastiska sambo, min mamma och min bror tagit hand om mig. Vet inte vad jag hade gjort utan dem. ♥
 
Jag räknar ner dagarna tills detta är slut och jag hoppas få mitt liv tillbaka, åtminstone till en viss del. Jag är trött på att ligga i soffan och kolla på film och behöva rullstolen så fort jag ska utanför dörren. Jag är bara så trött.