0

Jag tror jag drunknar

Jag är van vid smärta. Jag hanterar den varje dag. Och ibland glömmer jag nästan bort att jag har ont. Men ibland blir det för mycket, även för mig. 

 
I måndags hade jag extremt ont i kroppen. Alla leder strejkade och jag kunde inte annat än bädda ner mig i soffan. Jag gillar inte att ta mina starka smärtstillande för världen blir lite dimmig då. Det blir svårt att uttrycka sig på rätt sätt. Men jag gjorde det bästa av dagen och kollade på film. 
 
Igår mådde jag bättre i lederna, men smärtan i höger skuldra hade blivit värre. Så illa att jag inte kunde andas djupa andetag eller hosta utan att gråta. Efter ett besök hos sjukgymnasten kunde han konstatera att det inte var mycket att göra åt det. Smärtstillande, värme och massage och så hoppas vi det blir bättre. 
 
Idag är det fortfarande inte bättre. Jag kan inte hosta ordentligt vilket betyder att jag inte kan göra min andningsgymnastik ordentligt. Samtidigt har jag massa slem som måste upp och det känns lite som jag drunknar. Jag önskar bara att jag kunde hosta utan att gråta eller skrika igen. 
 
Så jag hoppas det är bättre imorgon. Jag är trött på mina smärtstillande. Jag är trött på slemmet som blir mer och mörkare. Jag är trött på att min kropp strejkar. Jag behöver verkligen en semester från allt.