0

Mellohelg

Helgen har varit så bra! I fredags hängde jag med bror och på kvällen kom R hem och vi åt god mat och spelade tv-spel. De två tillsammans får mig att må bra. Det är inte ofta jag skrattar så mycket som vi gjorde i fredags. 


Igår åkte vi tre hem till Aneby för en dag med Mello med föräldrar, moster och kusiner. Började dagen med promenad och sedan satt vi ute i solen hela dagen. Helt galet fint väder. Helt galet bra sällskap. Jag mådde sämre än på riktigt länge men hade kul ändå. På kvällen åt vi god trerätters och sedan var det dags för finalen. Det var inte min favorit som vann men jag är hyfsat nöjd med resultatet ändå. 

Idag mår jag fortfarande skit. Jag har lika ont som igår viket betyder att jag knappt kan gå. Jag tar massa tabletter och ligger nerbäddad och hoppas jag mår bättre imorgon. Men helgen har varit bra, den bästa på länge, och då spelar det mindre roll hur jag mår. Helgen har varit bra just för att jag spenderat med familjen som förstår. Familjen som hjälper till. Familjen som ställer upp. Jag älskar er alla.