0

När snön kommer från ingenstans

Helgen blev ett bra avslut på en riktigt dålig vecka. I fredags åkte vi till Aneby, även om ansträngningen att packa och ta sig till bilen nästan blev för mycket. I dessa fall är jag sjukt glad för min rullstol, men det behöver vi inte prata om nu. Kvällen spenderade vi med att äta gott och kolla på film. 
 
I lördags var det kalas för kusin som fyllt 16 år. Hon börjar bli stor, även om det är svårt att förstå. Mycket gott fika och roligt att träffa alla! Jag är glad när jag orkar hänga med men ännu gladare när det är nära hem. Vi spenderade resten av dagen i soffan med tv-spel och film. Det är sällan en sitter uppe halva natten och spelar tillsammans. Under kvällen började det snöa galet mycket.
 
Söndagen vaknade vi upp till ett vitt vinterland. Jag hade endast med mig converse och skinnjacka med tanke på att det varit vår ganska länge nu. Det var lite kallt igår. Vi åt pannkaksfrukost, spelade tv-spel och umgicks. Helgen hade inte varit riktigt lika bra om inte lillebror hade varit med. Jag tycker om när vi får chans att umgås såhär. Ännu en fördel med att ha flyttåt hemåt. 
 
Vi fick vänta ut den värsta stormen med snö och föremål som trillade ner från huset. Sedan begav vi oss hemåt. Långsamt i snöstormen. Så surrealistiskt. Snö överallt, knappt plogat på vägarna och blåst på det. Vi passerade en olycka men klarade oss hem oskadda. Resten av kvällen fortsatte det snöa och nu är det galet mycket snö ute. Såhär mycket snö har vi inte haft inne i Jönköping den här vintern. Jag blir åtminstone glad av att se alla barn plocka fram pulkan och leka i snön.
 
Idag har jag inga planer och veckan är än så länge ganska tom. Skönt det.