0

Vecka 13

Fredag! Men den här veckan betyder det tyvärr inte något Salty Life-inlägg. Vi fyra som driver projektet har alla mått dåligt under veckan och/eller haft fullt upp med annat i livet. Eftersom vi inte vill att det ska stressa oss och resultera i sämre inlägg så har vi tagit en veckas semester. Om en vecka (7 april) kommer nästa inlägg. Ett roligt och positivt inlägg som ni ska se fram emot!
 
Men idag är det som sagt fredag, tänk vad veckan kan gå fort. Jag tänkte berätta hur min vecka sett ut. Ungefär 90% av tiden har jag spenderat nedbäddad i soffan eller sängen med min värmedyna. Ingen bra vecka helt enkelt. Jag har dock klarat av några ärenden till apoteket och igår hade jag möte med Försäkringskassan. Jag var nervös men själva mötet gick bra. Det är bara synd att det inte är hon som ska ta besluten om min framtid. Igår unnande vi oss även sushi till middag. Så gott! Som tur är visade det sig att vårt favvohak även serverar glutenfri sushi. Så nöjd! Fick speciella rullar och dessutom glutenfri soja. Awesome. 
 
Idag skulle jag ha fått höfter och knän tejpade av min sjukgymnast men tyvärr blev hon sjuk. Det är så typiskt. När jag verkligen behöver henne. Men jag har fått en ny tid på måndag. Just nu är smärtan så illa att jag är illamående. Jäkla skit. Det är tur att jag inte ska göra något speciellt idag förutom att ta vara på kvällen tillsammans med R. Det är tur att vi har varandra när allt annat är kämpigt. ♥