0

Fullt upp igen

Det är sommar, och jag kan knappt förstå det. Vi har haft fullt upp och jag har njutit av solen och av att inte ha så värst ont. Förra helgen drog vi på shoppingtur på stan och avslutade dagen med Eurovision Song Contest-final hemma hos oss med trerätters inklusive lyxtacos. Sedan har tiden gått så fort. I torsdags var det så varmt att vi självmant valde att ta en tur till affären för att få lite svalka. Det var även nästan så att vi tog årets första dopp i Vättern med men det var lite väl kallt. Hela veckan har dock bestått av hemlighetsmakeri eftersom det igår var dags för Rs svensexa!
 
Jag var tvungen att vakna alldeles för tidigt för en lördagsmorgon om du frågar mig, men det gjorde jag gärna för hans skull. Och sedan fick han en perfekt dag i solen tillsammans med sina vänner. Han är nöjd, jag är nöjd, alla är nöjda! Jag tog tillfället i akt och drog en runda till föräldrarna där jag fick mat och njöt av solen. Vi avslutade kvällen hemma hos mig på balkongen med veggobiffar och rosévin. Inte fy skam det heller! Kan inte heller klaga på den strand och utsikt vi har bara några kvarter bort.
 
Nu är vi trötta. Helt slut. Efter en runda för födelsedagsfirande idag har vi bara tagit det lungt. Lagat lite mat. Njutit lite mer av solen. Nu ser vi fram emot en kort vecka och att vi ska få ordning på lite mer detaljer. Samtidigt börjar min nervositet inför förväntad möhippa öka. Undrar vad sjutton de ska hitta på.