0

Jag har så ont

Jag är så van att ha ont. Tyvärr är min vardag kantad av smärta. Oftast kan jag hantera den. Oftast är jag envis nog att orka med vardagen ändå. De senaste två veckorna har det varit värre. Mycket värre. 
 
En vanlig dag klarar jag mig på mina Alvedon. En vanlig dag kan jag träna här hemma och jag kan känna glädje i både träningen och andra aktiviteter som jag hittar på. En vanlig dag orkar jag laga mat och kanske till och med städa en liten stund. De senaste veckorna har jag tvingats ta starka tabletter. De senaste veckorna har jag inte kunnat träna, laga mat eller ens ta mig upp ur sängen. De senaste veckorna har allt varit tråkigt. 
 
Jag har haft dagar de senaste veckorna som jag har tvingat mig själv att gå upp ur sängen. Tvingat mig själv att sitta med vid middagar. Tvingat mig själv att göra saker som är viktiga eller roliga. Men jag har fått vila så oerhört mycket för att klara av det. Jag har sovit så många timmar. Jag har legat i sängen och kollat på så många timmar serier. Jag har känt mig på botten. 
 
Idag mår jag fortfarande inte bättre. Jag har extremt ont men har efter ett telefonsamtal till Lund fått starkare smärtstillande. Jag mår inte bra men jag har åtminstone klätt på mig och dragit upp gardinerna idag, även om jag fortfarande spenderar dagen i sängen. Jag mår skit men jag känner ett litet ljus tändas idag. Jag hoppas verkligen denna hemska period är över snart.