0

Då kör vi igen

Självklart blev det en varning för alla snö som skulle falla när vi skulle åka till Lund igår. Väglaget var dock bra och det var inga problem att ta sig hit. När vi kom fram var det 10 grader och ösregn. Lite skillnad mot vinterlandskapet vi lämnade vid lunch. Dock inget roligt väder att ge sig up på stan i. Tur att det går att beställa mat på nätet och få den hemlevererad. 
 
Idag har det varit besök hos sjukgymnasten på morgonen och eftermiddagen. Det är liksom standard. Dessutom har jag träffat läkaren och startat upp IV-kur. Reagerade lite på antibiotikan så får äta allergitabletter hela kuren, men det är också standard nu för tiden. Läkarbesöket gick bra och vi pratade mest om semester och mat. Det är bra. Det är skönt med ett besök där allt inte är dåligt. Hoppag jag får fortsätta må bra ett tag nu.
 
Kurstart är aldrig kul. Jag mår dock hittills ganska bra. Kuren har nog inte riktigt slagit till än. Ska bli intressant att se hur jag mår efter nästa omgång ikväll. Håller tummarna att denna kuren inte blir så jobbig trots allt!