0

Höstmörker

Livet har känts tungt sista tiden. Det har varit mörkt både ute och inne och motivationen har inte varit på topp. Jag har dragit mig för att skriva något här, för lusten har inte funnits. Hade det inte varit för Salty Life hade det nog varit helt dött.
 
Konstigt nog har kroppen känts betydligt bättre senaste tiden. Mindre ont och mer uthållig. Det är otroligt skönt men det har inte varit nog för att göra denna mörka höst ljusare. För att det inte ska bli allt för mörkt har jag försökt fokusera på det positiva. Jag försöker sänka kraven på mig själv och samlar ihop mina måsten till en och samma dag. Det känns bättre att göra allt på samma gång och sedan vara klar. Jag har också äntligen fått kontakt med en kurator som jag nu regelbundet träffar. Det är skönt att kunna prata av sig ibland. Jag gör så mycket bra saker för mig själv som är möjligt.
 
Så hur mår jag egentligen idag? Jag är trött och tänker bädda ner mig i soffan framför någon bra serie eller film. Jag har ont men jag lyckades cykla imorse så det är jag glad för. Jag är lite nere men jag försöker blicka framåt. Det känns som livet är på rätt väg.