0

Salty Life: Hospital Packing

Det här ämnet kunde inte kommit mer lägligt. I nästa vecka bär det av till Lund för mig för några dagar på sjukhuset. Jag tänker ge mina bästa tips för hur du packar för att överleva på sjukhuset!
 
Jag klarar mig egentligen så länge jag har min mobiltelefon och en laddare samt mina favorithörlurar men för att göra vistelsen lite mer behaglig brukar jag packa ner mycket mer. Det här är det jag tycker gör dagarna på sjukhuset lite bättre:
  • Dator + HDMI-kabel så att jag kan kolla på vilka serier eller filmer jag vill. Är det en något ny TV finns det även uttag för HDMI-kabeln så jag slipper ha datorn i knät. Jag försöker också komma ihåg att ta med ett trådlöst tangentbord så att jag inte ens behöver resa mig ur sängen för att pausa eller byta serie.
  • Min egen kudde. Har jag åtminstone med den sover jag lite mindre dåligt. Är det kallt brukar jag ta med en filt med.
  • Schampo + tvål som luktar gott. Det finns i princip alltid på sjukhuset men det brukar vara den luktfria varianten som ändå på något konstigt luktar väldigt illa och som förstör både kropp och hår. Balsam kan också vara bra att packa med.
  • Mat och dryck. Ost, kex, godis, läsk, vad du nu gillar. Jag tycker om att äta helt enkelt. 
  • Grendosa med lång sladd. Det finns aldrig uttag där jag behöver dem. ALDRIG.
  • Varma och mysiga kläder. Varför ska jag klä mig obekvämt på sjukhuset? Dessutom är vissa sjukhus är sjukt kalla och jag tycker inte om att frysa.
Vad har ni för saker ni brukar ta med er? Eller vad brukar ni sakna på sjukhuset som ni aldrig kommer ihåg att ta med er? Förra året när jag var inlagd i början av december hade jag med mig alla mina adventskalendrar. Det gjorde min vistelse lite mindre jobbig. Och det var ett antal personer ur personalen som var avundsjuka på min BodyShop-kalender. Så ja, det fick mig också att må lite bättre.
 
Jag hoppas ni gillade detta inlägg! Som vanligt får ni gärna dela det på era sociala medier samt gilla det på hjärtat under. Har du som läser CF eller PCD och vill vara med är det bara att höra av sig. Ni hittar mig även på Instagram (s_off93) där jag uppdaterar lite mer. Ha det bra alla! De andra bloggarna hittar ni här: