0

Värsta

Tisdagar är värsta dagen i veckan. Främst för att det är dagen då de tömmer soporna här i kvarteret och ingen blir glad av att vakna av krossat glas. Men även för att det är en väldigt tråkig dag, väldigt långt från helgen. När en dessutom har ont och tvingas ta de starkaste tabletterna blir dagen inte mycket bättre. Men varför inte passa på att utnyttja denna dåliga dag till att fylla i en lista med det värsta jag vet?

Värsta maträtten:
Jag gillar inte direkt husmanskost. Blodpudding, bruna bönor, sidfläsk, kåldolmar, dillstuvad potatis, rårakor, isterband, kålpudding... *ryser* 

Värsta vädret:
När det blåser och regnar på tvären. Regn är mysigt men inte när det låter som taket ska blåsa av och det regnar in så fort man öppnar dörren.

Då tappar jag humöret helt och hållet:
När folk uttrycker sig homofobiskt, rasistiskt, sexistiskt eller funkofobiskt. Jag står inte ut med det, och speciellt inte när de ska försvara sina problematiska uttalanden. Ni är inte ens värda min tid längre.

Sämsta musiken:
Jag har svårt för viss rap, och klassikt, och jazz. Sorry.

Värsta tiden på dygnet:
Tidig morgon, vilket för mig betyder allt innan 9. Jag klarar inte av att gå upp tidigt. Jag blir otrevlig, stressad och allmänt jobbig. 

Mitt sämsta humör:
När jag irriterar mig på allt och alla. Ofta är det kopplat till smärtan men det är ett drag jag inte gillar hos mig själv.

Sämsta grejen jag äger:
Jag äger många saker som jag skulle klara mig utan och som inte ger mig något speciellt. En hel del prylar som bara står och samlar damm och tar plats. Så jag skulle säga att den sämsta grejen är just att jag har för mycket onödiga saker. 

Värsta personlighetsdragen:
Dryg och självupptagen. Det är ofta personer som bryr sig mer om sig själva än något annat och sällan lyssnar på mig och mina åsikter. Tro inte att du är bättre än någon annan.